روش مطالعه دروس محاسباتی

روش مطالعه دروس محاسباتی یکی از چالش های تمامی بچها در تمامی رشته ها است. با ما در این مقاله همراه باشید تا روش فوق العاده ای رو برای دروس محاسباتی معرفی کنیم.

مقدمه

این تکنیک برای دروس محسباتی مثل ریاضی، فیزیک یا مسائل شیمی هست.خیلی از بچه ها فکر میکنند طریقه خواندن دروس محاسباتی مثل دروس حفظیاتی هست و  باید دانش آموز درس رو بلد باشه که به سراغ تست ها بره یا حداقل یکی درمیون تست هارو بتونه درست جواب بده ولی اینطوری نیست.

در دروس محسابتی دانش آموز درس نامه رو میخونه یا کلاس میره یا فیلم آموشی میبینه و وقتی ب سراغ تست ها میره میفهمه در نهایت ریاضی رو نمیتونه بخونه، درک کنه و ارتباط برقرار کنه.

حتی فرمول ها هم بلده ولی نمیتونه سوال رو حل کنه.

مشاوره تحصیلی آوات

توضیحات

اگر قراره شما ۱۰۰ درصد اموزش ببینی و تست بزنی، شما در دروس محاسباتی ۳۰ درصد با معلم یا درسنامه آموزش میبینی و ۷۰ درصد دیگر رو رو توی تست و پاسخنامه خوانی یاد میگیری.

روند کار

 شما از درسنامه معلم جزوه یا هرچیز دیگری درس را یاد گرفته اید. سپس به سراغ تست ها میروید و  تست رو نگاه میکنی و با خودت میگی بلد نیستم جواب رو به دست بیارم و پاسخنامه رو نگاه میکنی.

 حتما باید درس اصلی رو از روی پاسخنامه یاد بگیری و بعد دوباره تست رو حل کنی. بچه ها حتما باید تست رو دوباره حل کنید.

اگر دوباره برای خودت حل نکنی، درس رو یاد نمیگیری و در ذهنت تثبیت نمیشه و دوباره تست بعدی هم بلد نیستی.

 اگر تست رو دوباره برای خودت حل نکنی، زمانی که میری تست بعدی رو بزنی فکر میکنی درس رو یاد گرفتی اما میبینی که دوباره بلد نیستی و میری همین مسیر را رو طی میکنی و دوباره بعدی هم بلد نیستی.

اینجوری میشه که سر آزمون میبینی که تست برات آشناست اما نمیتونی حلش کنی و راه حلش به ذهنت نمیرسه. با اینکه مبحث رو قبلا خوندی.

در کتاب تست ها اگر دقت کرده باشید چند تا تیپ تست مختلف پشت سر هم هست، مثلا اگر سوال اول درمورد حد است، در تست بعدی دقیقا سوال همونه ولی با اعداد مختلف.کتاب تست ها برای تثبیت در ذهن این کار رو انجام دادند.

چجوری بفهمیم راه رو داریم درست پیش میریم؟

را درست اینطوری هستش که : دانش آموز میبینه سوال اول رو بلد نیست، میره از روی پاسخنامه میخونه و یکبار دیگه هم سوال رو حل میکنه ویاد میگیره. سوال بعدی هم اگر بلد نباشه با همین روش طی میکنه. اما دیگه تست سوم و چهارم رو حتما میتونه حل کنه و مشکلی نداره.اگر غیر از این باشه حتما یک جای مسیر رو اشتباه کرده.

تست رو نباید حفظ کنی!

یک دسته از دانش اموزان هستند که دقیقا راه درست رو پیش رفتند و راه حل رو یاد گرفتند اما سر جلسه آزمون نمیتونند سوال رو حل کنند.

مشکل چیه؟

مشکل اینه که دانش اموز سوال رو حفظ کرده!

یعنی دقیقا سوال رو با فرمول و جواب حفظ کرده و اگر تغییری جزئی در سوال ایجاد بشه نمیتونه به جواب برسه. در کنکور های نظام قدیم اینطور بود که اگر دانش آموزان سوال رو حفظ میکردند میتونستند سر جلسه کنکور هم سوال رو حل کنند. اما کنکور های نظام جدید اینطور نیست و معمولا سوالات پیچیده و سخت هستند و با حفظ کردن به جواب نخواهند رسید. درسته که شما باید فرمول ها رو حفظ کنی اما از اون مهم تر اینه که باید نحوه کار با فرمول رو یاد بگیری.

 

واتس آپ
پرینت
ایمیل
تلگرام
فیسبوک

لطفا جهت استفاده از خدمات مشاوره تلفنی و آنلاین رایگان این مرکزاطلاعات خود را وارد نماییدتا همکاران ما طی 24 ساعت آینده با شما تماس بگیرند .

رزرو وقت مشاوره آنلاین

نام(Required)
شهر محصل سکونت
رشته تحصیلی
مقطع تحصیلی
شماره موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *