درسنامه یا کتاب؟
درسنامه یا کتاب؟ یکی از سوالات رایج بین دانش آموزان کنکوری و یازدهمی و دوزادهمی هست که فرصت کافی برای مطالعه درسنامه ندارند. در این مقاله ما بهت میگیم چطوری با این تکنیک متوجه بشی باید درسنامه بخونی یا خیر. با ما همراه باشید.
مشکلات بچه ها
خیلی از بچه ها میپرسند که خود کتاب درسی کفایت میکنه یا باید درسنامه هم بخونم؟
برای بچه های پایه و دوازدهمی اینکه هم زمان هم درسنامه و هم کتاب درسی رو بخونند زمان خیلی زیادی ازشون میگیره چون درس های مدرسه هم دارند واقعا فرصت مطالعه دوباره درسنامه را ندارند.
ولی بچه های پشت کنکوری این فرصت را دارند که همزمان هم درسنامه و هم کتاب درسی را پیش ببرند.
خواندن درسنامه هایی مثل خیلی سبز یا مبتکران وقت خیلی زیادی از دانش آموزان میگیره و اصلا به تست آموزشی و سپس تسلطی اصلا نرسه و هیچ بازده ای هم از درس خوندنش نداشته باشه.
راه حل چیه؟
دانش آموز در این مرحله باید خودش رو بسنجه. چطوری؟
شما اول باید کتاب به صورت کامل و دقیق و با جزئیات و نوشتن خلاصه نویسی بخوانید.بعد از خواندن کتاب باید به سراغ تست ها بری و به صورت رندوم و به تعداد ۲۰ تا تست آموزشی بزنی. میتوانید برای اشنایی با انواع تیپ تست ها از مقاله انواع تیپ تست ها مطالعه کنید.
اگر درصد تست هایی که به صورت ِآموزشی زدی به ۵۰ یا بیشتر رسید الان دیگه نیازی به خواندن درسنامه نداری و در این مرحله میتونی به سراغ تست تسلطی بری.
اما اگر کتاب درسی را خیلی خوب و با تکنیک های گفته شده که خلاصه نویسی و جمع بندی هستند مطالعه کرده ای و بعد تست های رندوم آموزشی را درحد ۲۰ الی ۳۰ درصد زدی، هنوز در فهم موضوع مشکل داری و باید به سراغ درسنامه بری و به طور کامل اون رو بخونی.