روش مطالعه شیمی

شیمی علم مطالعه ترکیب، ساختار، خواص و تغییرات ماده است. شیمی شامل بسیاری از زیرشاخه ها و رشته های مختلفی است که به بررسی جنبه های مختلف ماده از سطح اتمی تا سطح ماکروسکوپی می پردازند. روش مطالعه شیمی یکی از مهارت های اساسی برای هر کنکوری است. روش مطالعه شیمی شامل مراحل زیر است:

توضیحات

اهداف و انتظارات:

این مرحله شامل تعیین اهداف و انتظارات خود از مطالعه شیمی است. شما باید بدانید که چرا می خواهید شیمی را بیاموزید، چه چیزی را می خواهید بدانید، چه سطحی از دانش و مهارت را می خواهید داشته باشید و چه استانداردهایی را برای خود قائل هستید. اهداف و انتظارات باید بر اساس علاقه، نیاز، پیش زمینه و ظرفیت خود تعیین شوند. اهداف و انتظارات باید به صورت شفاف، مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی و مرتبط باشند.

بررسی و پیش زمینه:

این مرحله شامل بررسی و پیش زمینه دانش خود در مورد موضوع شیمی است. شما باید بدانید که چه چیزهایی را از قبل می دانید، چه چیزهایی را نمی دانید و چه چیزهایی را باید بیشتر بدانید. بررسی و پیش زمینه به شما کمک می کند که نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید، خلاهای دانش خود را پر کنید، ارتباطات و تناظرات بین مفاهیم را برقرار کنید و پیش فرض ها و ایده های خود را مورد آزمون قرار دهید. برای بررسی و پیش زمینه، می توانید از روش های مختلفی مانند پرسش و پاسخ، آزمون های کوتاه، نقشه های ذهنی، جدول های مقایسه ای و غیره استفاده کنید.

مشاوره تحصیلی آوات

مطالعه:

در این مرحله شما باید از منابع معتبر، معاصر، متنوع و مکمل شیمی مانند کتاب، جزوه، مقاله، وب سایت و غیره استفاده کنید. خواندن و یادداشت برداری باید به صورت فعالانه، موثر، انتقادی و خلاقانه انجام شود. خواندن و یادداشت برداری به شما کمک می کند که اطلاعات مهم و اصلی را از منابع استخراج کنید، اطلاعات را به صورت خلاصه و منظم در قالب های مختلف ثبت کنید، اطلاعات را به صورت تحلیلی و ارزیابی بررسی کنید و اطلاعات را به صورت خودمختار و خلاقانه بازسازی کنید. برای خواندن و یادداشت برداری، می توانید از روش های مختلفی مانند روش SQ3R، روش KWL، روش کورنل و غیره استفاده کنید.

حل مسئله و تمرین:

این مرحله شامل حل مسئله و تمرین از موضوعات شیمی است. حل مسئله و تمرین به شما کمک می کند که دانش خود را به صورت عملی و کاربردی تثبیت کنید، تفکر منطقی و استنتاجی خود را تقویت کنید. خلاقیت و ابتکار عمل خود را نشان دهید و اعتماد به نفس و انگیزه خود را افزایش دهید. برای حل مسئله و تمرین، می توانید از منابع مختلفی مانند تمرین های کتاب، سوالات آزمون های گذشته، بازی های آموزشی، شبیه سازی ها و غیره استفاده کنید.

ارزیابی و بازخورد:

 این مرحله شامل ارزیابی و بازخورد از عملکرد خود در مطالعه شیمی است. شما باید پیشرفت خود را در یادگیری شیمی اندازه گیری کنید. نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید. راه حل هایی برای بهبود عملکرد خود پیدا کنید و انگیزه و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. ارزیابی و بازخورد به شما کمک می کند که خودآگاهی و خودنظارت خود را افزایش دهید، خطاها و اشتباهات خود را اصلاح کنید.

واتس آپ
پرینت
ایمیل
تلگرام
فیسبوک

لطفا جهت استفاده از خدمات مشاوره تلفنی و آنلاین رایگان این مرکزاطلاعات خود را وارد نماییدتا همکاران ما طی 24 ساعت آینده با شما تماس بگیرند .

رزرو وقت مشاوره آنلاین

نام(Required)
شهر محصل سکونت
رشته تحصیلی
مقطع تحصیلی
شماره موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *